Selecteer een pagina

Mensen met een tuin zijn gelukkiger

In contact met de natuur maakt ons lichaam het gelukshormoon aan. Zo voelen we ons gelukkiger en zíjn gezonder.

Ik vertaal jouw groene verlangens naar een tuinontwerp in aquarel met een beplantingsindicatieplan dat past bij jouw stijl. Ik houd daarbij rekening met jouw tuinervaring, het budget, de ligging én met de natuurlijke elementen in de tuin. Met de juiste tuin vergroot jij jouw woongenot en zijn jouw groene vingers niet altijd zwart onder de randjes.

Gezonder met een tuin

In contact met de natuur maakt je lichaam het gelukshormoon serotonine aan. Dat zit in je darmen en uit onderzoek is gebleken dat mensen met een tuin minder last hebben van fysieke klachten en van burn outs, dubbel op profijt dus; je vóelt je niet alleen gelukkiger, je bent ook nog eens gezonder.

Én de wereld is gezonder

Want een groene tuin vangt water op, dat water verdampt, dat brengt de temperatuur van ondraaglijk heet naar heerlijk koel. De bladeren van je beplanting zuiveren de lucht en de kleur en geur lokken je naar buiten in elk seizoen.

 

Voorbeelden van tuinontwerpen.

Elk tuinverlangen heeft een eigen persoonlijk antwoord, een aantal van die antwoorden laat ik je onderstaand zien. 

 

Jouw tuinverlangen ook uitgewerkt zien? 

Bel of whatsapp mij op 06 2423 7572 voor het maken van een afspraak om ook jouw tuin een toevoeging te laten zijn op jouw huis en je leven.