AnitaSanders_logo_zonder vocals-coaching_RGB
Spring%20sing%20a%20long%20love%20song%20qr%20code

zangeres! wat zing ik dan zoal? 

AnitaSanders_EP CD-JukeboxFromTheHeart

Luisteren online

Op Soudcloud staat een EP met 4 songs
Op youtube staan de filmregistraties daarvan.

Just the two of us
Ne me quitte pas
Laat me
Goodmorning Heartache
Samen met Hans van Gelderen (gitarist)

Op Youtube staan de filmregistraties daarvan.

Opgenomen in de Zocherlounge zomer 2019.
Techniek: Pieter Groenveld
Camera: Karin Weijers

Mijn optredens lopen via Showbird
Zij regelen alles dat nodig is rondom een optreden. Er staan reviews en filmpjes op hun site voor uitvaarten, huwelijken, een feestje (karaoke) of achtergrondmuziek bij een ontvangst.

Voor vragen ben ik natuurlijk rechtstreeks te benaderen, zeker om eerst persoonlijk kennis te maken is dat een goed idee. Showbird pakt in ieder geval de administratieve afronding op.

Voor een huwelijk hebben we ruim de tijd om af te stemmen, maar voor een uitvaart is contact altijd urgent en daarom ben ik direct benaderbaar (ook ‘savonds) of via whatsapp.

Op Soudcloud staan 4 songs ter illustratie van mijn geluid en op Youtube bekijk je de bijbehorende filmregistraties of een korte showreel. Reviews zijn te vinden op facebook, Showbird en linkedin.

En ook als je alleen nog maar vragen en verder nog niets concreet hebt stel mij dan je vraag via  mail, dat kan natuurlijk ook nog. 

Groet Anita

Ontvangst | receptie | feestje

Een jazzy ontvangst, een bestuursdiner, of een Hollandse avond? 

Ja echt alles is mogelijk. Vooraf stemmen wij de setlist af en tijdens het optreden voeg ik mij naar de sfeer en reageer met uw instemming ook op speciale verzoeknummers.

Combinatie met andere muzikant
Met collega muzikant of DJ vorm ik gelegenheids formaties die ook een behoorlijk  uitgebreide stijl en setlist eigen zijn. Een optreden met harpiste Annelies Kole en Hans van Gelderen kan zelfs een Tribute zijn aan George Michael en Eva Cassidy.

2020912 CN-1465-internetgebruik

huwelijksceremonie

De ontvangst van jullie gasten op de locatie, de ringen, de eerste dans: alle muziek in jullie stijl en wens; van verstilde aria tot gezellige avondafsluiter met de Carpenters, Hazes of Elvis.

Live musici of met digitale muziek op de ipad.
Ik zing met digitale muziek of met live begeleiding door een muzikant.

Elk instrument of samenstelling is denkbaar, harpiste, gitarist, saxofoon, drummer, basist. Een kennismakende afspraak is verhelderend en natuurlijk altijd vrijblijvend.

2020912 CN-1465-internetgebruik
2020912 CN-1503_zw-internetgebruik

zingen bij een uitvaart

Live muziek onderschrijft de emotie van uw afscheid. De natuurlijke stem voegt zich naar de gesproken woorden en maakt alles voelbaar anders. Het verstilt en raakt tot diep in het hart.
Als het aan mij ligt nooit meer een uitvaart met een CD, altijd een live muzikant erbij uitnodigen zoveel mooier.  

Ik ben snel beschikbaar voor hulp bij de muzikale invulling en de het kiezen van de juiste professionele muzikant(en) met een brede keuze aan instrument en muzieksoort.

Aarzel niet mij te bellen zelfs later op de avond op 06 2423 7572 
ik sta u graag te woord.

Uitvaartondernemer en afstemming
Bent u de uitvaartverzorger ? Ik ben ervaren te zingen op uitvaarten en spreek alle details over de uitvoering naadloos af.
U kunt vertrouwen op een vlekkeloos verloop, ik ben flexibel en alert en volg aanwijzigingen snel op.