Veelgestelde vragen

Waar te beginnen?

Onderstaand een aantal vaak gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden, misschien staan die van jou er ook tussen.

De volgende stap die je kunt maken is mij bellen want kennismaken is vanzelfsprekend vrijblijvend en elk succes begint met een persoonlijke match.

Gebruik het contactformulier of
bel mij op 06 24237572

Veelgestelde vragen

(eerste item gesloten)
Wat kost een tuinontwerp?

Een tuin incl. aanleg en alle materialen komt gemiddeld op € 20.000.
10% daarvan gaat naar onderzoek naar oplossingen en materialen voor het vervullen van wensenlijstjes voor gebruik en natuurlijk een indicatie voor de beplanting. Dat is zonder de aanleg van een schuur, tuinkantoor of zwemvijver, die worden los geoffreerd.

Een los tuinontwerp incl. een indicatief beplantingsadvies :

100 – 200 m2: € 1000

200 – 500 m2: € 1500

500 – 1000 m2: € 2000 

> 2000 m2: op offertebasis. 

Realisatie is altijd op offertebasis: onderdelen en technische tekeningen, afstemming en inkoop materialen en definitieve beplanting. Inplanten en projectbegeleiding, alles wordt in de offerte nauwkeurig afgestemd. 

Doe je ook onderhoud?

Ik maak een onderhoudsabonnement: kijk op de pagina onderhoud voor hoe en wat.

Doe je ook aanleg?
Jazeker doe ik ook aanleg. Ik werk met vaste partijen, niet iedere situatie is gelijk en daardoor is betrouwbaar en vakkundig advies de onderbouwing voor een offerte die niet overschreden zal worden. Ik begeleid de uitvoering en verzorg de beplanting: alles op tijd en binnen de afgesproken prijs en termijn.
Heb je ook referenties?

Jazeker, op aanvraag zijn referenties op te vragen die passen bij jouw vraag. Of kijk bij de weergegeven ontwerpen dit zijn ook clienten die graag hun ervaring met je delen. Op Google en op Werkspot kun je referenties van mij nalezen.