hulp bij onderhoud
voor tuin & binnenbeplanting

Onderhoud van je tuin in een flexibele samenwerking

Als je tuin een eigen leven gaat leiden

Grip op je tuin is een uitdaging. De tijd ontbreekt je, een blik naar buiten is confronterend en dat levert zo zijn frustraties op. Je voelt je schuldig omdat je steeds andere prioriteiten stelt. Want waar moet je beginnen? Simpel: tijd maken in je agenda voor een afspraak met mij.

Snelle handen in 3 uurtjes tijd

Wat als ik 3x per jaar 3 uurtjes bijspring. Het biedt je hulp bij “Wat moet er gebeuren?” en “Waar moet ik beginnen?”.
Je moet eens weten wat we allemaal voor elkaar krijgen in zo’n korte tijd! En achteraf krijg je van mij nog wat tips over zaken die je zelf kunt doen als ik weg ben.

Ontzorgen

Van samenwerken in de tuin word je blij. Enerzijds omdat het schuldgevoel plaats maakt voor lekkere gerichte actie en anderzijds omdat werken in de tuin gelukkig maakt. Je hoofd raakt leeg en je handen maken de wereld mooier. Een voldaan gevoel en een gezond moe lijf, daar kan geen sportschool tegenop. En je weet, in de natuur maakt je lijf ook nog eens serotonine aan. Kortom: supergezond!

Hoe, wat en wanneer?

Een jonge tuin is vatbaar voor onkruid. En hoe onderscheid je het onkruid van de jonge plantjes? Met snoeiwerk en hier en daar ingrijpen blijft de beplanting mooi en zoals bedoeld. Snoeien en voeden (alles natuurlijk in overleg) en dat dan ongeveer drie keer per jaar. Of gewoon wanneer het beeld van jouw tuin je naar de telefoon doet grijpen: “Help!”.

Maatwerk en materiaal

Ik neem alles mee dat nodig is: enzymen, compost, bodemverbeteraar, opbindspullen en materieel. Wil je dat ik beplanting voor je meeneem, bijvoorbeeld voorjaarsbloeiers of een hoogzomerse toevoeging? Zeg het maar. Alles is snel af te stemmen en op te lossen. Dat bespaart jou een rit naar het tuincentrum waar je de weg en het overzicht kwijtraakt, en zo komt je tuin weer helemaal op orde.

Waar kan je uit kiezen?

  Op oproepbasis: afstemming over werkzaamheden en nacalculatie op groenmateriaal.

  Strippenkaart: verkrijgbaar in 10 strippen en 20 strippen.

Elke strip is 3 uur waard, exclusief voorrijkosten en groenmateriaal. Inzetbaar wanneer je wilt.

  Maandelijkse afspraken: van april tot oktober een vinger aan de pols, op offertebasis en afstemming over verwachte werkzaamheden.

Binnen en buiten verbonden in eenzelfde sfeer.

Vorig jaar het papiertje binnenhuisbeplanting gehaald, dus nu kan ik je ook adviseren over planten op hydrocultuur, aarde en moswanden.  Ook hier is onderhoud maatwerk en te combineren met de tuinwerkzaamheden.

Bij alle keuzes geldt:

• € 80 per uur incl. btw

• € 40 voorrijkosten

• groenmateriaal op nacalculatie

Aanbieding: als je voor een strippenkaart kiest krijg je 1 strip gratis bij de 10-strippenkaart en maar liefst 3 strippen gratis bij de 20-strippenkaart.

NB: Voorrijkosten in overleg (afhankelijk van de afstand) en gebruikte materialen op nacalculatie.