Stemcoaching

Anita%20klein%20formaat%20www.andrewgreeningnl%20%2827%20van%2057%29.JPG

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Een vocal coach wat heb je daar aan?

Jouw geluid is van levensbelang.
Eten, aandacht, fysieke knuffels, een verschoning of slaap; als baby weet je dat jouw ouders dat herkennen aan je toon (klinkers). Als je groter wordt en mede-klinkers toevoegt, kan je met je stem woorden maken, en je mening geven, mensen aan je verbinden.

Identiteit
Verder bepalen stemkleur, je dialect/taal, tempo en woordkeuze jouw identiteit. Een opmerking over jouw stem heeft enorme impact voor de rest van je leven. En dat beperkt je in je vrijheid van spreken.

Je stem: uitlaatklep van je ziel.
Als je je stem niet goed gebruikt, dan ervaar je dat  je energie afneemt, of dat je keelklachten krijgt.

Je stem heeft alles te maken met de energiebalans in je lijf. Door je stem lekker vrij te gebruiken komt het gelukshormoon vrij. Vage klachten en een gespannen gevoel kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
#Oxytocine en #Dopamine maken je gelukkig en geven je leven zin.
Kom zingen en ervaar hoe jouw stem je gelukkig maakt.

Problemen met je stem?
Naast vermoeidheid en  keelpijn kun je ook  geloofwaardiger zijn met je stem.  Meer indrukmaken. Vrijer spreken in het openbaar, ook dat is stemcoaching. 

Je stem is intrinsieke energie, geeft focus en rust.
Leer waarderen van iets dat zo’n essentieel onderdeel van jou uitmaakt. Werken aan je stem is helend voor je ziel, en het maakt mindful, rustig.

De helende kracht ervaren:
Door de betere samenwerking van je  linker en rechter hersenhelft neem je makkelijker beslissingen . Creativiteit en flow komen hieruit voort. Een top gevoel!

TEAMSEen-op-een

Spreken in het openbaar, pitches geven, verstaanbaar zijn, het is niet mijn werk, en het is zeker niet iets wat ik leuk vind om te doen. Door oefenening van wat ik wil zeggen, en hoe, kom ik beter beslagen te ijs. Heb meer vertrouwen in wat ik zeggen wil er ook uitkomt, en als het fout gaat, ach volgende keer beter. Ik word er steeds beter in merk ik. 

Zij, ondernemer. 

Mijn Nederlands is niet goed, en daarom spreek ik niet graag. Van Anita kreeg ik muziek en tekst en gezongen Nederlands lied van Claudia de Breij. Heel mooi. Ik kon daarmee oefenen, en 4 minuten zelf Nederlands spreken. Muziek is fijn en ik vind het gezellig om met Anita te oefenen, Ik moet vaak lachen. 

Zij, expat. 

CONTACT    
Telefoon: 06 2423 7572
 Jukebox from the heart  
Kvk  6107 6627 / Adres: Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Anita werkt samen met :

* Techniek | geluidsprofessionals:  

* Vergaderlocatie: Zocherlounge

* Vergaderlocaties: ActionPlanet

* Weddingplanner: Marry & More

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl