Stemcoaching

Vocals & vragen?

Zingen voor een speciale gelegenheid, of werken aan een song is beide mogelijk. 

Bel me of gebruik het contactformulier. 
06 - 2423 7572

Stemcoaching? Doen!

Werken aan je stem is helend voor je ziel, luisteren naar jouw eigen verhaal maakt je hart liefdevoller. Door de betere samenwerking van je linker en rechter hersenhelft raak je in flow, word je creatiever en maak je makkelijker beslissingen. Kortom een top investering in jezelf!

Als baby wist je alleen al met je geluid jouw levensbehoeftes te krijgen: eten, verzorging of slaap. 
En nu dat je groot bent en je met jouw stem uiting geeft aan emoties en je mening, blijk je met die stem ook  mensen aan je te kunnen verbinden. Hoe werkt dat?

Identiteit en beleving.
Je stemkleur, je dialect/taal, tempo en woordkeuze dragen bij aan jouw identiteit. 
Cliënten vertellen mij hoe zij opmerkingen over hun stem nooit vergeten zijn. Als kind ervaar je die diepe impact  en het beperkt je in je vrijheid van spreken.

De stem uitlaatklep van je ziel.
Als je zingt dan voel  je dat  je lijf in beweging komt. Je ademstroom maakt je warm en los. Iedere cel vult zich met zuurstof en energie. Het gelukshormoon oxytocine stroomt rijkelijk en geeft je een geluksgevoel.

De stem een helende werking
Vage klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De helende werking van #Oxytocine en #Dopamine helpen je naar een ander momentum in beleven.  Spanning op je keel, en vermoeidheid/ keelpijn verdwijnen en spreekt rustiger en meer overtuiging.

De stem en vrijer spreken
Stemcoaching gaat ook over vrijer spreken in het openbaar. Leer dat jouw stem een essentieel onderdeel van jouw zijn is.

Groepsverband | teams

Spreken in het openbaar, pitches geven, verstaanbaar zijn, het is niet mijn werk, en het is zeker niet iets wat ik leuk vind om te doen. Door oefenening van wat ik wil zeggen, en hoe, kom ik beter beslagen te ijs. Heb meer vertrouwen in wat ik zeggen wil er ook uitkomt, en als het fout gaat, ach volgende keer beter. Ik word er steeds beter in merk ik. 

Zij, ondernemer. 

Mijn Nederlands is niet goed, en daarom spreek ik niet graag. Van Anita kreeg ik muziek en tekst en gezongen Nederlands lied van Claudia de Breij. Heel mooi. Ik kon daarmee oefenen, en 4 minuten zelf Nederlands spreken. Muziek is fijn en ik vind het gezellig om met Anita te oefenen, Ik moet vaak lachen. 

Zij, expat. 

Reviews

2 btw tarieven. 
Mijn coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. Optredens vallen onder de naam Jukebox from the Heart en worden met  9% btw belast. 

Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.