Rouwcoaching in de klas

Rouw in de klas

AS%20rouw%20transormatie

Als alles gedaan is, en er niets meer te regelen valt, dan blijft er slechts de stilte. Het accepteren, en de momenten waarop het gemis voelbaar is.   

Meer weten? 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572


Zoveel vormen van verlies, zoveel manieren van ‘acceptatie’.

Rouw in de klas
Zoveel kinderen er in een klas zitten, even zoveel vormen van rouw. Scheiding of overlijden van ouders, familie en vrienden. Een ernstige ziekte in de familie, een dreigend afscheid, allemaal onderwerpen waar kinderen heel stil van kunnen worden.

Help je klas te dealen van grote gevoelens van verlies.
Zeker aan het eind van het jaar, en bij vrolijke feestdagen, zijn gevoelens van rouw en spanning in een klas aanwezig. Dan is het helend om daar aandacht aan te besteden.
En je hoeft eigenlijk niet te wachten op een geschikte gelegenheid, rouw is er altijd, zeker in zo’n grote samenbundeling van mensen. 

Moet jij als docent alle antwoorden hebben? 
In onze volwassen 'persoonlijke rugzak' zitten ónze ervaringen met rouw, én ook de mensen die voor ons precies dat deden wat we nodig hadden. En ook zij die het ‘verkeerde’ deden. 

Ik geef presentaties over rouw.
En tijdens die presenatie luister jij als docent mee, en kan later met de klas ook jouw vragen stellen, en jouw kwetsbaarheid laten zien. Met elkaar het gesprek aangaan over verlies hoeft niet ‘gevaarlijk’ of ongemakkelijk te zijn. Kinderen kunnen heel veel zelf oplossen, en op socialmedia delen ze veel, maar een gesprek waarbij ze de ander hun verhaal kunnen laten horen, hun stem de woorden laten kiezen waarin kwetsbaarheid en echtheid te horen zijn, werkt helend. 

Rouw en het enneagram => lees meer

Vocal workshops in de Klas

Reviews

2 btw tarieven. 
Mijn coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. Optredens vallen onder de naam Jukebox from the Heart en worden met  9% btw belast. 

Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.