JUKEBOX FROM THE HEART

Bel of mail voor meer informatie

Met als thema ‘liefdevolle verbondenheid’ zingt Anita prachtige door Hans van Gelderen gearrangeerde covers van George Michael en Eva Cassidy. Onder begeleiding van harpiste Annelies Koole en gitarist Hans van Gelderen zijn er krachtige en liefdevolle vertolkingen gearrangeerd van o.a. I know you by heart en Over the rainbow van Eva Cassidy en van George Michael Cowboys and Angels en You’ve been loved.

Als altijd heeft het uitgebreide oevre van Eva Cassidy een warme plek in Anita haar hart en na het (wederom) zien van George Michael zijn documentaire werd zij geraakt door hoe kwetsbaar en liefdevol die man in het leven stond. Dakloze kinderen konden op zijn ruime steun rekenen en zijn zoektocht naar de ware liefde is zo schitterend vertolkt in Jesus to a Child dat dat nummer dan ook zeker niet ontbreekt in de voorstelling. Met zijn melodieuze jazzy balads wilde George loskomen van zijn pop-idool-aureool en de prachtige arrangementen vertolkt door gitaar en harp, onderstrepen zijn fantastische kwaliteit als zanger en componist.

Verkleinde%20Anita%20omhoog

19 december 2021: Zocherlounge Bloemendaal

Zocherlounge Bloemendaal
3x 45 min
13.00 | 15.00 | 17.00 
Kaartjes zie hier boven met de 3 tijdstippen.

21 december 2021 | Verhalenhuis Haarlem

VerhalenhuisHaarlem
15.00 | 20.00 uur
Verkoop kaartjes via hun site: VerhalenhuisHaarlem

Gekochte kaartjes blijven geldig

Als u al kaartjes heeft gekocht dan blijven deze geldig en hopen wij u op  bovenvermelde data te mogen ontmoeten. De Zocherlounge kaartjes besteld u hieronder, het Verhalenhuis via de link naar hun site. 

Zijn er nog kaartjes vraagt u zich misschien af?
Waarschijnlijk wel, maar dat besluiten we kort voor de data in afwachting van alle maatregelen die er dan gelden.kaartjes 2e optreden: 15.00 uur
kaartjes 3e optreden 17.00 uur

Zingen vanuit het hart 

Met een passie voor taal en een gezongen verhaal heb ik de focus op prachtige  songs waarin menig mens zich zal kunnen herkennen is Anita een performer pur sang met een krachtige overtuiging om, in welke taal dan ook, oprecht en onvervalst muziek over te brengen aan de luisteraar.
In haar beleving is muziek de meest pure vorm van verbinding waarbij ze een bereik van heerlijk laag naar powerfull hoog heeft.


Anita Sanders: "Zingen wat mijn publiek wil horen, dat is de basis van een fijn optreden. En door de mix van warme kleinkunst, liefdevolle balades, mooie chansons en easy listening jazz leven we met de energie van het moment in ons hart”; en daarom vóór alles  Jukebox from the Heart u kiest wat u wilt horen. Melangolie, humor, Franstalig en een prachtige balade uit volle borst, het is allemaal mogelijk. 

Op favoriete muziekkanaal staan songs en mijn eerste EP met daarop  de eerste songs Good morning heartache, Just the two of us, Ne me quitte pas en Laat me. 
Van de Eva & George Tribute verschijnen ook songs en een EP. Als u mij volgt op de sociale media, dan kunt u ze niet missen. 

De bestaande EP "Just to get  a taste” 

Good morning heartchache, 
Ne me quitte pas,
 Just the two of us  
Laat me. 

AnitaSanders_EP CD-JukeboxFromTheHeart

zingen op uw bruiloft.

Een bruiloft is een ver van te voren gepland feest. Een groot feest vaak, ik ben ervaren te zingen bij de ceremonie, de ontvangst van uw gasten, en natuurlijk bij aanvang van het feest de eerste wals van het bruidspaar.

Er is heel veel mogelijk.
Zeker door de lange voorbereiding zijn er muzikanten beschikbaar, een DJ, een band alles wat past binnen het budget en de stijl die u voor ogen hebt. 

Maar alles staat en valt bij de chemie, en daarom is een kennismaking van belang. Want u wilt weten of ik de gevoelens die u wilt delen met elkaar op die dag over kan brengen in de stijl die bij u past.

Belt u mij voor het maken van een afspraak, of misschien dat u het contactformulier vast in wilt vullen. 

2020912 CN-1465-internetgebruik
2020912 CN-1503_zw-internetgebruik

zingen bij een uitvaart

Live muziek verbindt zich aan de energie van de sprekers en de overledene
Het is voelbaar anders en  raakt iedereen tot diep in het hart  juist bij een afscheid is er die speciale aandacht voor muziek die ons in liefde verbindt.

Zelfs in dat korte tijdsbestek is er heel veel mogelijk:

Uw keuze aan muziek en musici
Ik beschik over een zeer uitgebreide muzieklijst en ook uw favoriet is binnen 5 dagen in te studeren zelfs met live musici. U bent  vrij in het bepalen van de vorm en inhoud.

Overleggen waar andere familie-leden bij aanwezig zijn het moet allemaal maar direct passen in uw agenda, aarzelt u daarom niet mij  te bellen als dat zo uitkomt. Zelfs later op de avond sta ik u in deze situatie graag te woord.

Verdere afstemming vindt plaats met de uitvaartondernemer. Ik ben ervaren in deze samenwerking en u kunt erop vertrouwen dat dit vlekkeloos zal verlopen.

06 2423 7572


Contact

contact

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven laat dan onderstaand uw email adres achter.

Door de Covid19 misschien op de achtergrond geraakt, maar  Jukebox from the Heart er staan weer  optredens in de agenda 2021. 

Contactformulier 
Voor alle vragen en dus ook voor informatie over optredens., 
Telefoon: 06 2423 7572


Algemene voorwaarden

BTW Tarieven:
Coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. 
Over optredens draag ik  9% btw af. 
Plantadvies, tuin materialen en  tuinontwerp 21%
Beplanting  9% 
Alle prijzen zijn excl. btw, en excl eventuele reiskosten. 

Kvk 6107 6627 
Anita Sanders vocals & counseling
Anita Sanders Jukebox from the Heart
Anita Sanders &Gardening

Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen