logo_Jukebox from-the-heart_zwartrond

Anita Sanders | Jukebox from the Heart

kaartjes 2e optreden: 15.00 uur
kaartjes 3e optreden 17.00 uur

 Tribute  
Eva Cassidy &  George Michael

Verkleinde%20Anita%20omhoog

Met als thema ‘liefdevolle verbondenheid’ zingt Anita prachtige covers van George Michael en Eva Cassidy. Onder begeleiding van harpiste Annelies Kole en gitarist Hans van Gelderen zijn er krachtige en liefdevolle vertolkingen gearrangeerd van o.a. I know you by heart en Over the rainbow van Eva Cassidy en van George Michael Cowboys and Angels en You’ve been loved.

Als altijd heeft het uitgebreide oevre van Eva Cassidy een warme plek in Anita haar hart en na het (wederom) zien van George Michael zijn documentaire werd zij geraakt door hoe kwetsbaar en liefdevol die man in het leven stond. Dakloze kinderen konden op zijn ruime steun rekenen en zijn zoektocht naar de ware liefde is zo schitterend vertolkt in Jesus to a Child dat dat nummer dan ook zeker niet ontbreekt in de voorstelling. Met zijn melodieuze jazzy balads wilde George loskomen van zijn pop-idool-aureool en de prachtige arrangementen vertolkt door gitaar en harp, onderstrepen zijn fantastische kwaliteit als zanger en componist.

21 maart 2021

Zocherlounge Bloemendaal
3x 45 min
13.00 | 15.00 | 17.00 
(kaartjes zie hier boven)

Ook in 2021 zijn we nog niet van dit vervelende virus en bijbehorende restricties. 

Als u al kaartjes had gekocht voor de december optredens, dan blijven die geldig, en hopen we u op 21 maart te mogen ontmoeten. 

Check de linkjes 
 Zijn er nog kaartjes? Doordat mensen toch niet kunnen op deze nieuwe datum kan het zijn dat u alsnog een kaartje kunt krijgen voor het tijdstip waarop u zou willen!

Op COVID veilige wijze van live muziek genieten dat kan op deze manier:

Alleen online-gekochte kaartjes 
Afstand houden
Mondkapje dragen bij lopen
én helaas
niet meezingen. 


26 maart 2021

VerhalenhuisHaarlem
15.00 | 20.00 uur
Verkoop kaartjes via hun site:
VerhalenhuisHaarlem

Van de lage Bes tot de hoge C

Met een passievolle obsessie voor taal  en met de focus op prachtige  songs waarin menig mens zich zal kunnen herkennen is Anita een performer pur sang met een krachtige overtuiging om, in welke taal dan ook, oprecht en onvervalst muziek over te brengen aan de luisteraar.
In haar beleving is muziek de meest pure vorm van verbinding waarbij ze een bereik van heerlijk laag naar powerfull hoog heeft.


Anita Sanders: "Zingen wat mijn publiek wil horen, dat is de basis van een fijn optreden. En door de mix van warme kleinkunst, liefdevolle balades, mooie chansons en easy listening jazz leven we met de energie van het moment in ons hart”; en daarom vóór alles  Jukebox from the Heart u kiest wat u wilt horen. Melangolie, humor, Franstalig en een prachtige balade uit volle borst, het is allemaal mogelijk. 

Op favoriete muziekkanaal staan songs en mijn eerste EP met daarop  de eerste songs Good morning heartache, Just the two of us, Ne me quitte pas en Laat me. 
Van de Eva & George Tribute verschijnen ook songs en een EP. Als u mij volgt op de sociale media, dan kunt u ze niet missen. 

AnitaSanders_EP CD-JukeboxFromTheHeart

Hierboven  de link naar de bestaande EP "Just to get  a taste” :
Good morning heartchache, Ne me quitte pas, Just the two of us en Laat me. 

2020912 CN-1503_zw-internetgebruik

Live zingen bij een uitvaart

Muziek raakt iedereen tot diep in het hart en juist bij een afscheid is er die speciale aandacht voor muziek die ons in liefde verbindt. Live muziek verbindt zich aan de energie van de sprekers en natuurlijk kiest  iedere spreker zijn/haar lied bij zijn/haar verhaal. Live muziek is voelbaar anders.

Corona en aanwezig-zijn
Juist nu maakt u uw afscheid tot een indrukwekkend momentum, ook voor hen die online meeluisteren en kijken.

Uw keuze aan muziek en musici
Ik beschik over een zeer uitgebreide muzieklijst, in diverse stijlen (klassiek, kerkelijk/jazz en pop) én talen. Ook uw favoriet is binnen 5 dagen in te studeren ook met live musici. U bent helemaal vrij in het bepalen van de vorm en inhoud.

Snel cU heeft beperkt de tijd om u voor te bereiden, en soms wilt u overleggen waar andere familie-leden bij aanwezig zijn, aarzelt u daarom niet mij persoonlijk te bellen ook later op de avond, ik sta u in deze uitzonderlijke situatie graag te woord. 06 2423 7572


Contact

contact

2020912 CN-1465-internetgebruik

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven laat u dan onderstaand uw gegevens achter.

Telefoon: 06 2423 7572

Contactformulier


Algemene voorwaarden

BTW Tarieven:
Coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. 
Over optredens draag ik  9% btw af. 
Alle vermelde tarieven zijn voor de particuliere markt en incl. btw. Voor de zakelijke markt werk ik op offerte-afspraak. 


Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.