Anita Sanders | Jukebox from the Heart

kaartjes 2e optreden: 15.00 uur
kaartjes 3e optreden 17.00 uur
Verkleinde%20Anita%20omhoog

 tribute  
Eva Cassidy &  George Michael

Krachtige kwetsbaarheid. Als altijd heeft Eva Cassidy een warme plek in mijn hart. Zij liet een oevre na met schitterende covers en ook dit jaar kies ik weer ’n paar van haar songs. 
En na het (wederom) zien van George zijn documentaire werd ik geraakt door hoe hij trots was op zijn prachtige nieuwe balads waarmee hij uit zijn pop-idool-aureool stapte en ons een inkijkje in zijn ziel gaf. Bij het zingen van deze songs ging hij ook een zonnebril dragen, was dat alleen imago of was dat ook kwetsbaarheid? Mooie songs als Cowboys and Angels en You’ve been loved vertolken we met harp en gitaar.


20 december 2020
Zocherlounge Bloemendaal
3x 45 min
13.00 | 15.00 | 17.00 

Mooie vertolkingen van songs van
Eva Cassidy & George Michael.

*Op zeer ruime wijze geven wij dit concert, slechts 18 pax per keer.

Annelies Kole op harp
&
Hans van Gelderen op gitaar.

Op COVID veilige* wijze toch van live muziek genieten én samen het jaar afsluiten.
Mochten wij echter toch moeten annuleren dan krijgt u uw geld terug via #Ticketkantoor, of u mag natuurlijk met ons mee naar een volgend optreden. 



Let op: kies de juiste tijd-link voor uw ticket! 
Wij zijn beperkt met het naar binnenlaten en u kunt dus niet in een ander tijdslot binnen.

Verkleinde%20Anita%20omhoog

Van de lage Bes tot de hoge C

Met een passievolle obsessie voor taal  en met de focus op prachtige internationale songs waarin menig mens zich zal kunnen herkennen. Een performer pur sang met een krachtige overtuiging om, in welke taal dan ook, oprecht en onvervalst muziek over te brengen aan de luisteraar. In haar beleving is muziek de meest pure vorm van verbinding.


Anita Sanders: "Zingen wat mijn publiek wil horen, dat is de basis van een fijn optreden. En door de mix van warme kleinkunst, liefdevolle balades, mooie chansons en easy listening jazz leven we met de energie van het moment in ons hart”; en daarom vóór alles  Jukebox from the Heart u kiest wat u wilt horen.

2020912 CN-1048-internetgebruik

Live zingen bij een uitvaart

Muziek raakt iedereen tot diep in het hart, en juist bij een afscheid is er die speciale aandacht voor muziek die ons in liefde verbindt. Live muziek is voelbaar anders en ook kan iedere spreker zijn song in zijn verhaal verwerken en start ik mijn song in verbinding met dat verhaal. Dat is anders dan een CD die aanklikt, deze energie past bij elkaar.. 

Corona en aanwezig-zijn
Juist nu niet iedereen aanwezig kan zijn maakt u uw afscheid een indrukwekkende momentum, ook voor hen die online meeluisteren en kijken.

Uw songs 
Ik heb een zeer uitgebreide setlist, met Nederlandstalig, chansons van Brell en alle bekende liederen. Ook kerkelijke zang of een aira behoren tot de mogelijkheid.
Ik kan met geluidsband of met live muzikant komen, alles op professionele wijze verzorgd, geheel naar wat uw wensen zijn. Ook uw speciale verzoeknummer is in de dagen van voorbereiding nog in te studeren. 

Slechts een aantal dagen voorbereiding
U heeft beperkt de tijd om u voor te bereiden, en soms wilt u overleggen waar andere familie-leden ook bij aanwezig zijn, aarzelt u daarom niet mij persoonlijk te bellen ook later op de avond, ik sta u in deze uitzonderlijke situatie graag te woord.


Contact

Nieuwsbrief

Wilt u deze berichten ontvangen, dan voegen wij uw gegevens graag toe.