Gastvrouwschap

Kennismaken

Graag drink ik met u een kop koffie om te bespreken hoe gastvrouwschap zou passen in uw evenement, natuurlijk zonder verdere verplichting.

Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Wie is mijn gastvrouw|-heer?

Als ik persoonlijk te gast ben op  een groot evenement, dan gaat het beeld van mijn eigenlijke gastheer/gastvrouw vaak uit mijn vizier.
Want met wie onderhoud ik een relatie als ik hem of haar zelf niet tref die dag? Als ik hun verhaal niet uit hún eigen mond hoor komen, verliest dat wat aan charisma en verbinding. Vaak verdwijnen deze charismatiche boodschappers achter die persoon in het juiste (mantel)pak. Super jammer, een gemiste kans.

Want juist die verbinding met uw relaties is toch de reden van het evenement. Juist daarom heeft u gekozen tot deze investering in tijd en geld, en daarom kies ik er voor om ondersteunend gastvrouw te zijn.

Ik ben het exrta oog,
de vliegende kiep, die dat stoeltje uit de weg ruimt, de microfoon in hoogte verstelt, een reserve microfoon bij zich heeft, haar talen spreekt, de timing in de gaten houdt van de programma-onderdelen, én .. die zingt.

Als gast en als gastheer/-vrouw je gezien voelen
Bij het ontvangst zing ik mooie lekkere nummers die prettig in het gehoor liggen, zodat op ontspannen wijze een verbinding kan ontstaan. Terwijl uw gast een kopje thee of koffie haalt, de omgeving in zich opneemt, knik ik hen vriendelijk toe als teken dat ze gezien zijn, en  verbind zo de mensen die arriveren voor uw evenement.
U kunt rustig uw handen nog even gaan wassen, in uw hoofd' die laatste puntjes op de i' doornemen, terwijl uw gasten al binnenkomen.  Het is een kwestie van energie, maar ik kan u verzekeren uit ervaring, het voelt anders., rustiger. Logischer. Als u met uitgestoken hand de ruimte binnenkomt bent ook u direct verbonden met wat er is. Een goeie start van uw bijeenkomst, groot en klein.

De verbinding tussen programma-onderdelen
tussen de programma onderdelen verbind ik zingend uw thema’s. Een passend lied, maakt dat uw boodschap beter landt, nog even een extra momentum ondergaat, voordat iedereen gaat lopen. Klappen en glimlachen heeft ook zo zijn effect op de mens en diens omgeving. Ook kan ik de stilte en directieve mededelingen voor uw verzorgen. Zodat uw stem slechts gebruikt wordt voor de inhoudelijke boodschap van de dag en uw relaties.


CONTACT (formulier)  
Jukebox from the heart | zangeres 
telefoonnummer : 06 2423 7575 
Kvk 6107 6627

Techniek | geluidsprofessionals:  
Jomo Productions, in Uithoorn.

Coaching:  
stem | verlies & rouw | groei & effectiviteit

Individueel, samen met iemand, of in een groep/team.

- stem en identiteit   
workshops  
- teamcoaching | gezinscoach | onderwijs   
personalcoaching  | loopbaancoaching
-rouwcoaching

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl