enneagramcoaching

Coaching & Vragen

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

SWOT analyse:

AS%20kernkwadrant

Bij ieder profiel horen unieke kwaliteiten, en bijbehorende valkuilen, uitdagingen en allergieën.
Heerlijk om te onderzoeken welke nou precies bij jou hoort. 

McLeland

logo_Jukebox from-the-heart_zwartrond

Diep diep diep onder water zitten onze drijfveren opgeborgen. 

Deze ijsberg is de weergave van hoe feedback zou moeten werken. McLeland werkte hem uit, ik laat jullie ervaren waarom veranderen zo lastig is. 

Hoe meer mensen bij elkaar, hoe gekker het kan worden.

In een groep van mensen speelt er van alles. Zelfs als iedereen zwijgt draagt iedereen een energie bij zich die matcht of botst met die van de andere aanwezigen.

In extreme omstandigheden of stress kan een goede vriendschap of relatie plots anders voelen dan verwacht werd. Plots worden er dingen gezegd die niet zo maar terug te nemen zijn. Om elkaar dan te blijven begrijpen is een absolute uitdaging. 

Ons profiel wordt bepaalt door het gezin waar we in opgroeiden.
De balans tussen ouders en overige gezinsleden maakt dat wij een houding kozen die aandacht nodig had.
Ons gezin is de eerste oefening om te willen leven in een betere wereld. En met die houding gaan we de wijde wereld in, dat zit zo diep in ons verankerd dat verander je niet zomaar. Met vrienden, relaties en met collega’s blijft dat een bijdrage spelen.

Iedereen heeft unieke kwaliteiten   
Elkaar en vooral jezelf blijven begrijpen is dan de uitdaging. Door goed gebruik te maken van de mix van kwaliteiten kom je tot creatievere oplossingen. Ben je effectiever, en heb je als groep een gezonde kijk op aanwezige blinde vlek zonder oordeel.

Het enneagram inzetten
Als er sprake is van een irritatie die maar niet weg wil, en de boel loopt uit de hand, dan is het goed terug te leren schakelen naar een veilige modus.

Nieuwsgierig geworden?
Ik vertel jullie er heel graag meer over, dat kan per mail, via Zoom/Skype, of per telefoon. Een-op-eenOnderwijs

Op mijn werk kwam uit een 360 graden feedback van collega’s dat ik zo flexibel ben!! Nou echt niet. Ik loop vast van de stress. Uit het gesprek met Anita bleek dat ik als 6, op basis van mijn loyaliteit en mijn harde werken heel erg goed bezig was om iedereen happy te houden. Ook mijn talent en kracht bleken uit een heel andere drijfveer voort te komen, dan ik altijd had gedacht. Het voelde als landen, als mezelf herkennen, van “Ah.. daar ben ik.!”.

Zij (KCC medewerker)

Reviews

2 btw tarieven. 
Mijn coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. Optredens vallen onder de naam Jukebox from the Heart en worden met  9% btw belast. 

Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.