Coaching een-op-een

Personal coaching

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Kernkwadrant

AS%20kernkwadrant

Bij ieder profiel horen ook weer unieke kwaliteiten, en daarbij de valkuilen, uitdagingen en allergien. Heerlijk om voor jezelf te onderzoeken welke nou precies bij jou hoort. 

AS%20energetische%20bal

Als kind weet je het al

Tussen de ouders en de overige gezinsleden kiest iedere peuter een positie op de cirkel die extra aandacht nodig heeft. Het gezin is onze eerste oefening in willen leven in een betere wereld.
En met die houding gaan we de wijde wereld in en dat werkt niet altijd en overal. Dat zit zo diep in ons verankerd dat verander je niet zomaar op commando. De ultieme uitdaging is leren leven met jezelf. 

Jouw kwaliteiten doen er toe!
Je moet alleen even weten waarom en waar je ze wilt inzetten. Als er sprake is van een mismatch en jij vermoed waarom die energie zo onveilig voelt, dan kan je leren schakelen naar een veilige modus.

Ik help je bij het begrijpen waarom die energie zo onder je vingers wegglipt, de vloer laat dansen, en de kamer draaien.  Kijken naar jouw profiel is leuk. Je leert jezelf waarderen en omarmen, en de andere profielen in jouw gezin/klas/team/groep kan je met een warmer gevoel bekijken. En niet dat er dan geen conflicten meer zullen zijn, maar je voelt ze eerder aankomen, en je kan ze beter hanteren en vroegtijdiger parkeren.

Iemand herkennen is dus ervaring van jaren, en vooral jezelf goed kennen, want jij spiegelt de ander, en daar kan je nog het meeste uit lezen. 

Volwassene en kindercoach 
Ik ben coach voor alle leeftijden, voor jongeren tot en met volwassenen. Want jij bent uniek, altijd je hele leven lang, en het maakt niet uit of jij dan nog maar korte ervaring hebt, of een levenslange. Het gaat erom dat ik jou kan spiegelen op wat jij wilt dat er gebeurt in jouw leven, en in de situaties waar jij in vast loopt. 

Waar kan je het enneagram voor gebruiken?
Voor het oplossen van communicatie-problemen, bij verschil van inzicht. Bij opvoeden, samenwerking, teamsbegeleiden en leiding geven. Allemaal momenten waarop jij jouw energie moet proberen te parkeren en de ander te bereiken door alle zendruis heen. 


Nieuwsgierig geworden?
Ik vertel er heel graag over, en geef je graag een kijkje in de spiegel. 


Groepen

Anita werd ingeschakeld om de samenwerking tussen het secretariaat en het MT te verbeteren. Anita Sanders heb ik leren kennen als een on-the-job coach die haar mening helder en duidelijk geeft. Ze benoemt wat ze ziet en ervaart, ook als dat minder gemakkelijke onderwerpen zijn. Anita heeft flair en durf en geeft concrete tips voor verbetering. De resultaten bij de coachees waren snel zichtbaar.

ZIJ (MT manager gemeente Amsterdam)

Reviews

2 btw tarieven. 
Mijn coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. Optredens vallen onder de naam Jukebox from the Heart en worden met  9% btw belast. 

Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.