De Stem

Mindfullness.
Stil zijn van binnen, in het NU.

Als je wilt ervaren wat ik hier mee bedoel, dan laat ik je daar graag heel kort iets over weten, ik heb wat vragen aan jou over waar je naar zoekt, en met wie, maar de impact is groot.   
Wederom, maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Je stem is de spreek-buis van je ziel.

Onze ziel, je kent het misschien als je onderbuik gevoel; het 'oude weten’.
Het heeft vele namen, waar het in de basis op neer komt is levenswijsheid. Durven vertrouwen dat het NU, voor altijd is. Er is geen toekomst, en aan het verleden kun je niets veranderen.

Jouw stem gebruiken brengt je naar het nu.
Muziek doet dat met een mens. De taal de toon, en natuurlijk de woorden die jij met jouw instrument maakt, geven het een momentum. Samen zingen, of samen spreken kunnen heel bijzonder zijn als je er bewust mee werkt. Het gelukshormoon dat daarbij vrij komt is ook een belangrijke ervaring. 

Rust, vertrouwen en loslaten
En dan niet persé in die volgorde, het is in ieder geval dat je door lusiteren naar jouw stem luistert naar wat jij te zeggen hebt. En dat kan blijmoedig, of verdrietig zijn. Een oplossing met zich meebrengen die je nu pas hoort, en landt. 
Het kan ruimte geven in stressvolle tijden, even er helemaal uit stappen.

Alleen of samen.
Het kan ook vrijuit zingen zijn, alleen of met anderen samen. Met of zonder woorden. Iets dat je in beweging zet. Een ruimte geeft die vrij voelt. Kom het ervaren, in een persoonlijke sessie, of bestel er een voor je team. Het is heerlijk om te doen.

Anita laat mij grenzen verleggen en geeft me heel veel inzicht. Niet alleen door me een spiegel voor te houden voor wat betreft mijn stemgebruik en houding, maar ook door haar ervaring als coach en haar inzicht in mensen. Al mijn leven lang krijg ik te horen dat ik zachtjes praat. Door verschillende oefeningen maakt Anita mij bewust van wat ik met mijn stem en houding kan doen, en op welke manier ik ze op het juiste moment kan inzetten. Ontspannen blijven in spannende situaties... Heel nuttig, en daarnaast heel erg leuk om te doen! Het blijft ‘een dingetje’ om als oefening naast of met Anita te zingen (kraai en nachtegaal, zoiets) en confronterend om mezelf terug te horen. Maar bewust bezig zijn met je eigen stem kan ik echt iedereen aanbevelen. Onwijs bedankt, Anita!
Zij  49 jaar

CONTACT    & telefoon: 06 2423 7572
Anita als allround zangeres van Jazz tot  Pop:  Jukebox from the heart  
Kvk  6107 6627

Anita werkt samen met :

* Techniek | geluidsprofessionals:   Jomo Productions, Uithoorn.

* Vergaderlocatie: Zocherlounge

* Vergaderlocaties: ActionPlanet

* Weddingplanner: Marry & More

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl