Meer over Anita...

17634634_1639480889414928_3225789765651142621_n

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Wie kan het zijn, wie is het anders? Mijn naam is Anita Sanders. 

Als zangeres ben ik mij bewust van de kracht van mijn stem. Hoe deze mensen beïnvloed.
De stem als instrument, fysieke beleving & ademhaling|mindfulness brengt ons terug naar onze kern. En maakt ons kwetsbaar, en juist kwetsbaar durven zijn is enorm krachtig. 

Mijn verhaal begint op 20 oktober 1962,
als  oudste dochter in een traditioneel en katholiek gezin, met twee oudere broers en een jonger zusje. Extrovert en onderzoekend (net als mijn vader), en met heel veel dingen te doen,  altijd. 

Als een van de 10 beste eind-examenkandidaten ging ik toch zonder vakopleiding of HBO op mijn 18e werken. Ik had geen ander beeld van mijn toekomst dan getrouwd zijn en een gezin beginnen. 

Nieuwsgierig, enthousiast en stinkend eigenwijs
Steeds vaker kreeg ik te horen wat een talentvol mens ik zou zijn, een enthousisaste aanpakker, en mocht ik leukere klussen doen. En uiteindlijke natuurlijk dat ik werken leuk vind!

Het groene gras achterna  met In de avond-uren : het toelatingsexamen-HBO ;-), diverse managementopleidingen, HBO-communicatie, School voor Coaching  Teamcoaching en Conflictbemiddeling werd ik in het bedrijfsleven, adviseur, en leidinggevende. 

Levenservaring  en werk
 Ook ik kreeg in het leven zeker niet altijd wat ik wilde. Vooral wie ik was, en dat paste niet altijd. Niet in mijn werk en niet privé. Loslaten van wat ik vast had willen houden, en leren hoe ik moeilijke situaties moet doorstaan op mijn eigen manier.
Ik heb leren ervaren dat ik alles bij me heb wat  nodig is,  en gaandeweg weet ik uit mijn ‘valkuilen’ te blijven, of er in ieder geval korter in te belanden. Bewuster te zijn.
Afstand nemen van situaties en mensen brengen mij zuurstof, en ik heb geleerd m'n verlies en zeker ook mijn winst te nemen. Want vooral aan dat laatste wilde het nog wel eens ontbreken.

Mijn drijfveren en karakter
In  2006 nam ik de grote stap naar het zelfstandig ondernemerschap als teamcoach, en daar is in 2015 mijn stemgebruik bij gekomen. Mijn drijfveren zijn onderzoeken, leren en gelukkig zijn met wat er is.

En mijn stem gebruiken maakt mij zichtbaar kwetsbaar, en door dat bewust nu te durven doen is mega krachtig.  En dat breng ik nu over aan anderen.

Ik vertrouw op mijn intuïtie (het oude weten van mijn ziel), en in de energie tussen mensen. En  ja, ik ben nog net zo eigenwijs als vroeger, én net zo nieuwsgierig dus voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd. 

Oh én..   ik ben moeder
Van een fantastische dochter en van een (bij de geboorte overleden)  zoon. 
Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen, maar dit is wel even zo voldoende voor nu. Graag hoor ik meer over jou, en waarom jij mijn bio gelezen hebt. Wat is jouw verhaal, en kan ik misschien iets voor je betekenen?

Het leven durven leven
Bij financiele resultaten zeggen ze vaak dat ervaringen uit het verleden geen garantie voor de toekomst zijn, nou dat is bij levensgebeurtenissen niet anders. Als er een deur dichtgaat gaat er altijd weer ergens een open, en stilstaan is ook okay. Rust, aarden, en mindfull zijn.

Ik koester mijn dankbaarheid voor alles dat ik om mij heen ervaar als ‘mijn',  en mij daarmee verbonden voelen/weten. Ik hoop ook jou te leren kennen. 

Lieve groet, 
Anita

LinkedinFacebook

CONTACT    
Telefoon: 06 2423 7572
 Jukebox from the heart  
Kvk  6107 6627 / Adres: Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Anita werkt samen met :

* Techniek | geluidsprofessionals:  

* Vergaderlocatie: Zocherlounge

* Vergaderlocaties: ActionPlanet

* Weddingplanner: Marry & More

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl