Anita..

Wie kan het zijn, wie is het anders? 
Mijn naam is Anita Sanders. 

Ik zing heel erg graag en makkelijk. Vraag mij om te zingen en ik zing.  
Als kind waren mijn voorbeelden Barbra Streisand en Maria Calas en nu pas ben ik mij bewust  van de kracht van mijn stem, hoe deze mensen beïnvloed op zeer uiteenlopende momenten. De stem als instrument (fysieke beleving & ademhaling|mindfulness) brengt mij terug naar mijn kern. Hij maakt mij zichtbaar als mens met al mijn gevoelens. 
Als  oudste dochter in een traditioneel en katholiek gezin, ben ik extrovert en onderzoekend, en met heel veel dingen te doen, altijd.  
Ook ik kreeg in het leven zeker niet altijd wat ik wilde.  Niet in mijn werk en niet privé. Loslaten van wat ik vast had willen houden, en leren hoe ik moeilijke situaties moest doorstaan op mijn eigen unieke manier. Ik ben gescheiden moeder van een zoon die overleed bij zijn geboorte en van een geweldige dochter. 

Alles wat ik nodig heb, draag ik bij me. En zo leer ik gaandeweg beter uit mijn ‘valkuilen’ te blijven, of er in ieder geval korter in te belanden. Afstand nemen van situaties en mensen brengen mij zuurstof, en ik heb geleerd m'n verlies en zeker ook mijn winst te nemen.
Want vooral aan dat laatste wilde het nog wel eens ontbreken.

In  2006 nam ik de grote stap naar het zelfstandig ondernemerschap als teamcoach, en daar is in 2015 professioneel stemgebruik bij gekomen. 

Het leven durven leven
Bij financiële producten zeggen ze vaak dat ervaringen uit het verleden geen garantie voor de toekomst zijn, nou dat is bij coaching niet anders. Laat mij je helpen weer in gesprek te komen met je zelf. Voelen wat je volgende stap zou kunnen zijn .

Een moment van bezinning, kijken, voelen, rusten, aarden, en mindfull zijn.

Lieve groet, 
Anita

Reviews

2 btw tarieven. 
Mijn coaching en zangles vallen onder het 21% btw  tarief. Optredens vallen onder de naam Jukebox from the Heart en worden met  9% btw belast. 

Kvk 6107 6627
Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Nóg meer over mij weten?
Dat kan hier op Google, via Linkedin, en natuurlijk Facebook en Youtube.