Biografie

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Wie kan het zijn, wie is het anders.. mijn naam is..
Anita Sanders. 

Mijn verhaal begon op 20 oktober 1962. Ik ben de oudste dochter in een traditioneel en katholiek gezin, met twee oudere broers en een jonger zusje.
Op mijn 18e ben ik gaan werken. En ondanks dat ik een van de 10 beste examenkandidaten van mijn school was, had ik geen beeld over hoe mijn toekomst er uit zou moeten zien, anders dan getrouwd zijn en een gezin beginnen. 

Nieuwsgierig, enthousiast en stinkend eigenwijs
Nieuwsgierig, eigenwijs en enthousiast ging ik aan de slag, bij mijn eerste baantje, en steeds meer ervaarde ik dat ik wel eens een talentvol mens zou kunnen zijn. Na wat onrustige keuzes, en het groene gras achterna leerde ik meer en meer. En ook dat (hoe bestaat het) dat ik best wel eens intellligent zou kunnen zijn! In mijn avond-uren haalde ik de achterstand in opleiding in: toelatingsexamen-hbo ;-), managementopleidingen, HBO-communicatie, teamcoaching, conflictbemiddeling.

Levenservaring
Je krijgt in het leven niet altijd wat je wilt, maar vooral wie je bent. En dat  is niet altijd makkelijk, soms zelfs behoorlijk  confronterend.  Moet je dingen loslaten die je had willen behouden, en weet je niet altijd hoe je lastige situaties moet doorstaan.
 Je hebt alles bij je wat je nodig hebt en gaandeweg leren dat ‘valkuilen’ eigenlijk schaduwkanten zijn van niet goed toegepaste kwaliteiten, sterkt je in het besef dat je de antwoorden wel hebt. 

Erkenning voor drijfveren.
Na jaren  communicatiemanager, en leidinggevende in de zakelijke dienstverlening, kwam ik op interim opdrachten in de non-profit sector. In 2006 ben ik zelfstandig teamcoach geworden. En ben dat nog steeds. 

Zangeres
In 2015 ben ik mijn zangstem bewust gaan gebruiken. Heel erg kwetsbaar voelde dat, maar kwetsbaar durven zijn is eigenlijk mega krachtig. De emoties en interacties die ik bij het zingen ontmoet, zijn geweldige bijzondere verbindingen die me nieuwe vriendschappen en prachtige momenten bezorgen.
Muziek (melodie) is een bijzondere schakel tussen mij en de wereld.

En dan nu ook in mij de verbinding: tussen zingen en coachen. 
Ik heb een sterk vertrouwen in mijn intuitie (het oude weten van mijn ziel), en in de verbinding van de energie tussen mensen. En  ja, ik ben nog net zo eigenwijs als vroeger, alleen ben ik het me nu bewust. Haha.

Oh én..  mijn hemel, vergeet ik helemaal te melden dat ik ook moeder ben! 
Van en een heerlijke geweldige dochter en van een jaren geleden overleden zoon. We verloren hem bij zijn geboorte.
Nou en dan ben ik inmiddels wel benieuwd naar jouw verhaal. ;-)

Anita

LinkedinFacebook

CONTACT (formulier)  
Jukebox from the heart | zangeres 
telefoonnummer : 06 2423 7575 
Kvk 6107 6627

Techniek | geluidsprofessionals:  
Jomo Productions, in Uithoorn.

Coaching:  
stem | verlies & rouw | groei & effectiviteit

Individueel, samen met iemand, of in een groep/team.

- stem en identiteit   
workshops  
- teamcoaching | gezinscoach | onderwijs   
personalcoaching  | loopbaancoaching
-rouwcoaching

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl