Zangcoaching

Anita%20klein%20formaat%20www.andrewgreeningnl%20%2827%20van%2057%29.JPG

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Karaoke zingen

Op Youtube vind je heel veel Karoke songs, om lekker mee te zingen, maar let op.. forceer je stembanden niet. Maak eerst je kleine spiertjes wat los.. net als bij sporten. En bij pijn.. of last van je keel.. zeg dan een stille A.. dus je zegt heel rustig A, A, A, zonder daarbij geluid te maken. 

De%20stem%20is%20ademen
Schermafbeelding%202020 03-21%20om%2021.34.13

Ik geloof niet in zangwedstrijden...

Ik geloof in harder lopen, hoger springen, verder klimmen, maar niet in beter zingen.
Ik geloof wel in gezond en vrij zingen!

De basis is ademen, je lijf het werk laten doen en niet die hele kleine stembandspiertjes kapot zingen. Wil jij zingen? Wil je komen proberen wat jij kan met je stem? Voor iemand dat speciale lied ten gehore brengen voor een rouw, trouw of ander momentum.. dat kan natuurlijk allemaal.

Bijvoorbeeld.. wie zingen er bij mij..:
een moeder die een rap voor haar stiefkids wil doen. Zichzelf helemaal niet okay vindt zingen, maar ze wil het ze zo graag duidelijk en veilig voor ze maken dat ze dat in een hippe song wil overbrengen. 

Ook is er een moeder die met haar zoon van 10 komt zingen. Door co-ouderschap worden ze uit elkaar gehaald voor dagen, en dan komen ze lekker samen zingen als ze weer bij elkaar zijn.  Ze hebben allebei de ambitie iets te leren, maar ze willen vooral FUN! samen hebben.

Een man die voor zijn vrouw Nothing Rymes wil zingen op hun 60 e verjaardag. 

Een dame die met haar kids in de auto wil zingen.. en ja het Dorp is dat geworden. 

En een groep meiden tussen de 7 en 17 die op een veilige naschoolse plek even de boel van thuis kunnen vergeten, die vrijblijvend met mij een song instuderen die we met een flash-mop willen neerzetten. Wanneer weten we nog niet, en misschien sta ik er wel alleen maar ik vertrouw erop dat ze meedoen. 

Iets aanleren en iets afleren.
Wat heb je nodig om op een podium te staan? Ik kan je daar al veel over bijbrengen.. En vooral je Iets afleren wat jou die keelpijn oplevert, jou helpen je bereik te vergroten. Wil je echt professioneel gaan dan moet je voorzichtig zijn met je stem, die ultiem kleine spiertjes (ter grote van spaghetti en dan maar een paar centimer lang) zijn uiterst kwetsbaar. 

Een super mooie en vooral inspirerende  film is The last Chance, over Britain’s got talent winnaar Paul Pott.

Mijn Nederlands is niet goed, en daarom spreek ik niet graag. Van Anita kreeg ik muziek en tekst en gezongen Nederlands lied van Claudia de Breij. Heel mooi. Ik kon daarmee oefenen, en 4 minuten zelf Nederlands spreken. Muziek is fijn en ik vind het gezellig om met Anita te oefenen, Ik moet vaak lachen. 

Zij, expat. 

CONTACT :   
Telefoon: 06 2423 7572
 Jukebox from the heart  
Kvk  6107 6627
Adres: Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Anita werkt samen met :

* Techniek | geluidsprofessionals:  

* Vergaderlocatie: Zocherlounge

* Vergaderlocaties: ActionPlanet

* Weddingplanner: Marry & More

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl