Live muziek & zang verbinden iedereen met het NU. 

Muziek vanuit het hart: easy listening, evergreens, jazz en goed Nederlandstalig.  Nog geen eigen nummers, maar mooie covers met verhalen die ik met liefde vertel.  In duo formatie ook klein en easy listening, maar natuurlijk ook lol en energievol als dat mogelijk is..

Mooie evergreens op mooie plaatsen, die doe ik het aller allerliefst. Mensen echt raken en ontroeren zodat ze een momentum in de tijd ervaren.

Huiskamers, tuinen en op podia.
Afhankelijk van je wens kom ik alleen (met een muziekband) of met instrumentale begeleiding. Ik vorm gelegenheidsbands met meerdere fantastische mensen. 

Een Abba Unplugged tribute staat op stapel voor het voor 2019 !
Volg daarvoor onze facebook pagina.. â€˜Abba Unplugged'

Live muziek maakt emotionele momenten liefdevoller en mooier.  Helend en verbindend.  De muziekkeuze geeft een herinnering voor het leven, en daarbij voegt live muziek zich naar de energie van het moment. Niet die klik van de knop maar precies passend. Maatwerk. En daar zijn wij,  ik en mijn mede-muzikanten, ijzersterk in.

Kom een keer ervaren en  luisteren. Op de facebook pagina van Jukebox from the Heart  staat het eerstvolgende optreden. Of bel even als dat een besloten gelegenheid is, misschien mag je komen luisteren. En natuurlijk is hier een youtube-link. 

Met heel veel overgave zing ik ook voor mensen die ziek zijn, want door muziek wordt alles even dragelijker. En voel je  je toch weer wat blijer, rustiger en lichter. 

Door Nederlandse liedjes te zingen ben ik ook actief met mensen die de Nederlandse taal willen oefenen.  Ach er is zo veel te doen met mijn stem. Wie weet wat er nog allemaal meer mogelijk is. ;-)