AnitaSanders_logo_zonder vocals-coaching_RGB

Iemand die zwijgt stemt niet altijd in.

Een geintje over je stem "Zing jij maar even niet mee.” maakt diepe indruk
en kan  je gemak van spreken dwars gaan zitten.  

Bewust jouw stem gebruiken zodat je zekerder spreekt en jezelf makkeljker presenteert. Inspirerender een verhaal vertelt, en jouw mening geloofwaardig inbrengt bij een vergadering of gewoon thuis aan tafel.

Stemwerk zet je in bij teambuilding, conflictbemiddeling en bij onderwerpen als zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Door te werken met je stem, werk je met je adem en dus je lichaam. Je raakt daardoor uit je hoofd. Het gelukshormoon #oxytocine vult iedere lichaamscel en naast dat happy gevoel wordt je ook creatiever en neem je makkerlijker beslissingen. Alle ‘ja-maars’ verdwijnen als sneeuw voor de zon!

17634634_1639480889414928_3225789765651142621_n

Nederlandse les

Learning Dutch?
Learn  to speak Dutch in a fun and effecive way!

As a professional singer and business coach  I know how to inspire  and help you to  pronounce those impossible verbs and nouns. 

We work with fun poetry by dutch filosopher Toon Hermans and news items, and off course day to day  work and private situations

Nederlands Leren?
Leer Nederlands leren op een leuke en effectieve manier!  
Als professioneel zangeres en coach weet ik jou te inspireren en te begeleiden in het uitspreken van al die onmogelijke werkwoorden en zelfstandignaamwoorden. 

We werken met poezie van de Nederlandse humorist en filosoof Toon Hermans en de actualiteiten,  en natuurlijk met dagelijkse sitiuaties  zowel zakelijk als privé.

 De vruchten plukken van de stem

Ademen%20stembanden

Flexibel in te zetten :
- kennismaking tussen deelnemers,
- sfeer verhogend in een team
- ja zelfs conflictbemiddeling is mogelijk
- loslaten en losmaken,
- energie gevend, ontspanning biedend.
Hier rechts op de foto een schoolklas in een buiten situatie. Elkaars stem herkennen en je eigen stem durven gebruiken op diverse manieren. Adem en lichaamswerk.

Intervisie en vergadertechniek:
Intervisietraining over hoe informatieuitwisseling aan tafel effectiever kan. Hoe brainstorms en moeilijke besluitstukken effectiever kunnen verlopen. Met een positief en transparant proces geeft iedereen zijn authentieke bijdrage aan een door het team gedragen resultaat.

Presentatie techniek
Nog van Tinneke Verburg kreeg ik mijn presentatie-training, en in combinatie met mijn HBO communicatie en teamcoaching skills en opleiding, geef ik een presentatietraining die zorgt dat energie en variatie ertoe bijdragen dat een boodschap overkomt. Het gehoor geboeit luistert en interactie ontstaat. Eigenaarschap en energie de dragers van een geloofwaardig verhaal. 

AS%20factsheet%20vocalcoaching