AnitaSanders_logo_zonder vocals-coaching_RGB

Safe the date: 13 december speel ik de "George & Eva Tribute" in theater DeLuifel Heemstede.

Wil je een kaartje let me know.
De kaartverkoop start maandag 28 november via DeLuifel

Een tuinontwerp Hoe gaat dat in zijn werk? 

Schermafbeelding%202021 11-01%20om%2021.35.56

Stap 1: Intake
Als tuinontwerper luister ik naar jouw tuinwens! We bespreken uitgebreid hoe en met wie jij de tuin gebruiken wilt. Ik voel de wind, kijk naar de zon, check de grond, kijk of er privacy is, check het grondwater en natuurlijk naar alle elementen die er verder bij komen kijken.

Mijn ontwerpen zijn verrassend, creatief, en vooral persoonlijk. Ik luister goed naar wat je van een tuin verwacht en hoe je hem wilt beleven. Ook bespreken we budget zodat het ontwerp daarbij aansluit. Kortom ik vraag je het hemd van het lijf om zo goed mogelijk naar stap 2 te komen.

Stap 2. Een uniek ontwerp
Ik verwerk al jullie wensen in een creatief en origineel ontwerp. Ik doe altijd eerst een schot voor de boeg”. Dit is een eerste ontwerprichting en praatstuk om te zien of ‘dit iets is wat je fijn zou vinden?”. Vanaf dat punt start ik met het daadwerkelijke ontwerp dat ik binnen ca. 2 weken aan je presenteer plus een BeplantingsIndicatiePlan waarmee een eerste aanzet voor de sfeer en stijl van de beplanting duidelijk wordt. 

Stap 3. De realisatie
Het liefst help ik je ook met het realiseren van de tuin, zo heb je de grootste kans dat je droomtuin ook werkelijkheid wordt. Met duidelijke afspraken over de uitvoering, planning en het budget werk ik samen met betrouwbare partijen. Ik begeleid de inkoop  en de uitvoering en zorg dat alles pico bello in orde komt. Mocht er nou onverhoopt iets anders gaan dan verwacht dan stemmen we dat direct af. 

Goed om te weten

Schermafbeelding%202021 10-27%20om%2023.33.55Schermafbeelding%202021 10-27%20om%2023.13.01Soccer%20%26%20zennnRapunsel%20def.ontwerpTudors%20place%20def%20ontwerpTrompstraat

Werkwijze

 Sport, spel, ontspanning én stilte kunnen prima samengaan als je maar weet hoe. En met de juiste beplanting en wat organisatie is het onderhoud vele malen makkelijker dan dat jij verwacht.

In 3 stappen ontwerp en realiseer ik  jouw droomtuin. 

Onderhoud?

Na afloop ontvang je een tuindagboek met daarin de planten en hun behoefte aan verzorging.

Wil je dat je tuin jarenlang blijft stralen en heb je er het liefst zo min mogelijk omkijken naar? Geen probleem! Ik neem het jaarlijkse onderhoud graag voor je uit handen.

Garantie

Ik ben een vrouw van mijn woord, werk met fijne leveranciers en onderaannemers én ben VHG aangesloten Vereniging Hoveniers en Groenwerkers.

Als het onderhoud ook aan mij wordt toevertrouwd dan is er op de beplanting 2 jaar garantie.

Alleen beplantingsadvies?

Soms hoef je geen hele nieuwe tuin, maar wil je wel graag nieuw leven inblazen met een unieke beplanting. In dat geval maak ik je graag blij met een uniek beplantingsadvies.

Zo komt jouw tuin in alle seizoenen stralend tevoorschijn. 

Een afspraak maken? 

Na al deze informatie wil je waarschijnlijk nu eerst een afspraak maken om nader kennis te maken, nou dat kan. Ik ben telefonisch goed bereikbaar (ook via Whatsapp) en natuurlijk via het contactformulier of een email.
Een afspraak kan overdag of in de avonduren.

Wil je verder kijken naar gerealiseerde ontwerpen.. kijk dan hier verder.