AnitaSanders_logo_zonder vocals-coaching_RGB

Safe the date: 13 december speel ik de "George & Eva Tribute" in theater DeLuifel Heemstede.

Wil je een kaartje let me know.
De kaartverkoop start maandag 28 november via DeLuifel

tuinprojecten

Tudor’s place: ’n landschapstuin

Tudors%20place%20def%20ontwerp

Met een halfverhard pad naar de pergola in de avondzon en een ruim terras om met de familie aan te kunnen dineren in de schaduw.
In het midden van de tuin ’n uitbundig beplantte verhoogde border. De omringende borders in neutrale witte en groene kleuren met vooral fraaie structuur. De voortuin heeft de lentezon en daarom daar een klein charmant terras met flagstones.

Soccer & Zennn kunnen prima samen gaan.

Tudors%20place%20def%20ontwerp

Een familietuin met een uitdaging om vrij te kunnen voetballen en relaxed in de zon te kunnen genieten, én natuurlijk te kunnen bbq-en met vrienden. Een tribune terras van duurzaam splintervrij bamboe. Geen buitentafel want de eettafel staat pal aan de schuifpui. Het relaxgedeelte afgescheiden met een bamboeborder met veel variatie en kleur, waar een voetbal goed ingeschoten kon worden. Een ruim terras voor avondgasten en een ligbed, omringd door geurende klimmers. In de voortuin de beloofde trampoline met daarnaast ruimte voor fietsenberging.

Familietuin met respect voor wat was.

Tudors%20place%20def%20ontwerp

"Alles mocht eruit”, maar bij de intake hoorde ik hoe de schuur (van prachtig hout) een familiestuk was, hij werd naast opslag ook gebruikt om te frituren. En daarom hergebruikte ik hem, maakte er kasten in, plus een bar voor de frituur en avondzon. Door de grote centrale border met zijn naar binnen krommende vorm blijft er voldoende ruimte om te genieten van de tuin en ruim en vrij te zitten. De groene vingers vroegen om mooie klassiek uitbundige beplanting. 

Een tuin op zoek naar verbinding: tuinontwerp & realisatie

Tudors%20place%20def%20ontwerp

Meerdere hoeken en blinde muren van garages en schuren van buren gaven de tuin een kil karakter. De schaduw van het hoge buurhuis  een uitdaging. De oprit en hoge bossages werden aangevuld en de oprit gehalveerd om de privacy te herstellen.De driehoekige vorm verbindt de elementen in een moderne onderhoudse arme tuin. Opslag voor tuinspullen en een fietsenoverkapping maken het compleet. 

A long wished for Cottage garden

Tudors%20place%20def%20ontwerp

Drie generaties met een grote wens voor ’n Engelse traditionele tuin. Heggen en stekelheesters vormen een groene wand en bieden veiligheid tussen  buurtpercelen. Iedere generatie heeft zijn eigen private area  met een grote centrale plek voor family gatherings.


Ik wil bloemen in mijn tuin!: beplantingsadvies & realisatie

Een tuin die een hernieuwde beplanting nodig had, en met het uitdrukkelijke verzoek "het hele jaar bloemen|. 
Door de beperkte ruimte heb ik gekozen voor een tuin vol clematissen en klimmers en zo is hier nu een tuin die van april tot september bloemen draagt. In combinatie met rozen en wat kleine heesters voor structuur werd deze versteende tuin weer kleurrijk en energiek.

Schermafbeelding%202021 10-27%20om%2023.13.01

Familietuin met wind, uitzicht en speelruimte: tuinontwerp & realisatie.

Een familie tuin in het Westland met veel wind, prachtige vergezichten die niet geblokkeerd mochten worden. Een zee aan ruimte en natuurlijk ook behoefte aan privacy. Een paar keer jaar worden er familie-kampeerweekenden gehouden en een hele grote trampoline. Maar ook bloemen en verstilling voor het lezen van de krant en even uit beeld te kunnen verdwijnen. Absolute must fruitbomen, voetbalruimte.
Door de traditionele heg rondom een cortenstalen hoek te plaatsen is er ook in de winter een fraai uitzicht van winterverkleurende heesters.

Roest%20tuinontwerp%20websiteSchermafbeelding%202021 07-14%20om%2007.34.31