Tarotleggingen

Schermafdruk%202018 01-25%2014.34.04

Kennismaken

Wil je een afspraak maken voor een legging, dat kan.Bel of mail mij voor het maken van een afspraak. 
Mail: anita@anitasanders.nl
Bel:  06 - 2423 7572

Tarot, een spiegel op het NU.

Een kaartlegging klinkt mysterieus, duister en occult, maar het is heldere  spiegel op wie je bent, op je levensreis. Waar sta je nu, wat is je innerlijke overtuiging daarover, en hoe kijk je naar je verleden en toekomst? 
Ik leg al jarenlang kaarten, zomaar voor de fun, uit nieuwsgierigheid en ook als afsluiting van een coachingsgesprek.Het geeft altijd verrassende inzichten en is een steun in de rug, een spiegel op het nu. Heb ik een helder beeld van waar ik sta? En nog belangrijker.. hoe kijk ik naar mijn opties?

Diverse leggingen naar gelang de vraag die je hebt. 
Dagkaarten, geboortekaarten, en natuurlijk een spiegel op het verleden-heden-toekomst zijn bekende legginggen. 

Langskomen of op afstand. : NU i.v.m. Corona-situatie, alleen via Skype. 
Een lezing kan aan tafel of op afstand via Skype of e-mail. Ik wil geen informatie over je vraag, ik lees gewoon de kaarten die er voor je gedraaid worden. Als je langskomt houd dan rekening mee dat een lezing al gauw een uurtje van je tijd in beslag neemt.

Er zijn vele leggingen mogelijk, onderstaan de drie meest gevraagde, er zijn uitgebreidee versies mogelijk die gaan over complexere of langer tijdsbestek. 
We kunnen telefonisch overleggen welke legging voor jou het meest geschikt is, naar gelang je vraag kan ik je iets over de leggingen vertellen, over de inzichten die je krijgt. 

Ga naar de webwinkel voor het bestellen van de leggingen. 

Mystieke zeven

Een legging over het nu, obstakels, aspiraties en wat er wakker moet worden in jou. Wat was er, en wat komt er. Een analyse over wat er nu aan de hand is, en wat de consequenties van je handelingen. 

Keltisch Kruis

Op basis van een heldere vraag inzicht in waar je staat, wat de uitdagingen zijn, invloeden uit het verleden, innerlijk talent, wat anderen zien, waar je op hoopt. Een 360 graden view en kijkje in je innerlijke drijfveren. 

Spiegel jij & de ander

Begrijpen jullie elkaar? Een kaartlegging op wat jij denkt en wat de ander denkt. wat jij voelt en wat de ander. Wat jij wilt dat er gebeuren gaat, en wat de ander wil dat er gebeuren gaat. 

Anita is een enthousiaste vrouw die op een open en geheel eigen wijze een inspirerende training heeft gegeven voor het bestuurssecretariaat. Hiermee heeft zij bijgedragen aan een verdere professionalisering van het secretariaat. Haar werkwijze is open, enthousiast, met veel humor en confronterend daar waar nodig.

Gemeentesecretaris Gemeente Hilversum

CONTACT :   
Telefoon: 06 2423 7572
 Jukebox from the heart  
Kvk  6107 6627
Adres: Zonnehoek 110, 2141 DR Vijfhuizen

Anita werkt samen met :

* Techniek | geluidsprofessionals:  

* Vergaderlocatie: Zocherlounge

* Vergaderlocaties: ActionPlanet

* Weddingplanner: Marry & More

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  https://www.igro.nl