AnitaSanders_logo_zonder vocals-coaching_RGB

Welkom op mijn pagina als zangeres

website%20Keesnan%20Anita

Met een stembereik van 4 octaven (van de lage bes tot een hoge c) ben ik gezegend met stembanden die veel muziekstijlen aankunnen; jazz, klassiek (aria), pop en  ook kleinkunst weet ik fantastisch te vertolken. Mijn podium pressence is toegankelijk en betrokken; met andere woorden ik sta in verbinding met de gelegenheid én het publiek waar ik voor zing. Ik kom nooit zo maar even een liedje zingen, ik ga er voor met hart en ziel.

Een verzoeknummer voor iemand zingen is een van de mooiste dingen die ik mag doen in mijn leven, en daarom mijn werktitel Jukebox from the Heart. Ik raak graag de mensen met muziek waar ze van houden en zo gebeurt het regelmatig dat mensen onvoorbereid geraakt worden door juist die ene song.

Stijlen
U kunt mij boeken solo (met digitale muziek) en met een van de beste gitaristen van Nederland Hans van Gelderen, waarmee ik ook een mooi uur muziek op jukebox-wijze invul. Voor uitvaarten en huwelijken spelen maatwerk muziek. Wilt u jazz dan heb ik netwerk van professionele jazz musici waarmee ik een pittig optreden verzorg dat swingt en blij maakt.

Tribute Eva Cassidy & George Michael
Samen met de fantastische harpiste Annelies Kole hebben Hans en ik een tribute aan George Michael en Eva Cassidy uitgewerkt, waar we kleine zalen mee bezoeken. Als u in de agenda kijkt dan kan je zien of we bij je in de buurt spelen.
En we laten ons graag verrassen door speciale kleine locaties die wij nog niet kennen… Let me know!

luisteren

AnitaSanders_EP CD-JukeboxFromTheHeart

Luisteren online

Op Soudcloud staat een EP met 4 songs
Op youtube staan de filmregistraties daarvan.

Just the two of us
Ne me quitte pas
Laat me
Goodmorning Heartache
Samen met Hans van Gelderen (gitarist)

Opgenomen in de Zocherlounge zomer 2019.

Techniek: Pieter Groenveld
Camera: Karin Weijers
Management: Matthijs Appelman

2020912 CN-1683-internetgebruik

Foto: KeesNanDogger

Nieuwsbrief

Kocht u een kaartje, dan hou ik zo ie zo op de hoogte over wetenswaardigheden over het optreden waar u voor langs wilt komen. 
Ik verstuur sporadisch een nieuwsbericht over optredens of tuinmomenten. Wilt u ook op de hoogte blijven? Schrijf u dan in.

Anita%20verkleind%20station

foto: Andrew Greening op Haarlem station.