Het enneagram maakt energie voelbaar

Als je iemand ontmoet, dan verandert je gedrag.

Niet jij wordt wezenlijk anders, maar je voelt je energie veranderen. En dat kan van  of vanzelfsprekend gemak, tot complete irritatie en blokkering.  Gaat het fout dan heet dat je valkuil, gaat het goed dan is dat een kwaliteitsmomentje.

Inzicht in wat jou drijft, en waar jouw energie op reageert dat geeft helderheid en grip op de zaak. Dan kan je jezelf redden.

Je kwaliteiten beter gebruiken, dat is mijn insteek. Als jij jezelf wilt veranderen dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik spiegel jou op waar jij goed in bent.. en dat samen gaan we dat inzetten in situaties waar jij je niet-zo-goed-in-voelt.

Hoe?
Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en ik leg het je heel snel uit wat het enneagram voor jou kan betekenen.


Pro-actief eigenaarschap:
Wat heeft de organisatie, het team en het team-lid nodig?

Wederkerige afgeleide verwachtingen en doelen zijn bepalend voor het succes van de samenwerking.  Ervaart iedere deelnemer eigenaarschap? Klopt de verstandhouding en de relatie met elkaar, en wat is de opdracht/hulpvraag die er gesteld wordt.

Muziek versnelt de communicatie
Als we muziek inzetten voelen we ons meer in het NU, kunnen we de horizontale lijnen doorbreken en de sociale verbinding die naar binnengericht is openbreken, zodat er een open houding komt die over de huidige grenzen durft te kijken.
Nieuwe verbindingen durft aan te gaan. Snel naar een werkbare communicatieve energie. 

Bij mij passen niet alle lastige jongens en heftige meiden in een en het zelfde hokje. Trainingen die daar van uitgaan schieten hun doel voorbij.
Vooral omdat ze niet voldoende ingaan op jouw energie als docent, en jouw bijdrage in de relatie. Want waarom ervaar jij het gedrag van het ene kind als irritant, en kan je dat van een ander kind veel beter hebben?

Relatie ouder-kind-docent
Krijg antwoord en inzicht in lastige situaties en blijf overeind ook bij dat ‘uitdagende' kind in zijn/haar uniekheid. En begrijp jij het gesprek met de achterliggende relatie met de ouders?
Laat mij jou helpen om ook in vastlopende patronen weer beweging te krijgen.

Vanuit authenticiteit zoeken wij jouw rust en anker en waar jij de energie vandaan moet halen om door te pakken.