Het enneagram maakt energie voelbaar

In de ontmoeting verander jij. 

Niet jij wordt anders, maar je voelt je energie veranderen. Soepeler of stroever.
En dat kan gebeuren van gemak, tot complete irritatie en blokkering. 
Gaat het fout dan ben je duidelijk in je valkuil gestort, zomaar uit het niets en schijnbaar zonder aanleiding.

Inzicht in wat jou drijft, en waar jouw energie op reageert dat geeft helderheid en grip op de zaak. Dan kan je jezelf redden.

Je kwaliteiten beter gebruiken, door inzicht in het Enneagram.
Als jij jezelf wilt veranderen dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Gewoon iets meer afstand nemen van waar jij je onzeker voelt. Ik spiegel jou op waar jij goed in bent.. en dat zetten we in in situaties waar jij je niet-zo-goed-in-voelt.

Hoe?
Maak vrijblijvend een afspraak van 30 minuten en ik leg het je heel snel uit wat het enneagram voor jou kan betekenen.


Pro-actief eigenaarschap:
Wat heeft de organisatie, het team en jij als team-member nodig?

Agile, scrum… hoezo weer een nieuwe naam?

Wederkerige afgeleide verwachtingen en doelen zijn bepalend voor het succes van de samenwerking.  Ervaart iedere deelnemer eigenaarschap? Klopt de verstandhouding en de relatie met elkaar, en wat is de opdracht/hulpvraag die er gesteld wordt, en klopt het antwoord wat we geven?? Verwachtingsmanagement over en over en over. 

Muziek versnelt de communicatie
Team spirit, mind fulness, ..als we muziek inzetten voelen we ons meer in het NU. Ontspannen de horizontale lijn vinden en de sociale verbinding naar een open houding - die over de huidige grenzen durft te kijken -

Lastige jongens en bijdehandte meisjes
Bij mij passen niet alle lastige jongens en heftige meiden in een en het zelfde hokje. Trainingen die daar van uitgaan schieten hun doel voorbij.
Vooral omdat ze niet voldoende ingaan op ieders persoonlijke energie. Want waarom ervaar jij het gedrag van het ene kind als irritant, en kan je (hetzelfde gedrag/grapje) het van een ander kind veel beter hebben?

Relatie ouder-kind-docent
Een speciala stuk ervaring heb ik in het onderwijs. Hoe krijg je antwoord en inzicht in lastige situaties en blijf je overeind ook bij dat ‘uitdagende' persoonlijkheid. Laat mij jou helpen om ook in vastlopende patronen weer beweging te krijgen.

Vanuit authenticiteit zoeken wij jouw rust en anker en waar jij de energie vandaan moet halen om door te pakken.