Contact

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is; dan wil je kennismaken.

Maak gebruik van dit formulier en vertel mij wat je vraag is. Wat, waarom, hoe en waar zou je overwegen/willen dat ik kom helpen?

Bellen kan natuurlijk ook, tijdens kantooruren of, als dat beter past, buiten kantoortijd. 

Kennismakingsgesprek.
Een kennismaking is een vrijblijvende activiteit. We onderzoeken wederzijdse verwachtingen en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen, en in welke vorm.

Als we praten over een-op-een coaching dan bepalen we in het gepsrek dat we over gaan tot een traject na 30 minuten. Daarna gaan we daar en dan direct aan de slag.

In de zakelijke markt werk ik met offertes en strippenkaarten, (excl. btw) en in de particuliere markt werk ik met strippenkaarten (incl. btw). 
06 - 2423 7572

Contactformulier:


Zij kwamen samen en moeder en een dochter. Van de moeder kreeg ik onderstaande brief.
ZIJ (moeder 84 jaar). Hun hele werkzaam leven hebben ze samen een praktijk gedeelt, ze denken dat ze dezelfde drijfveren delen, tot het enneagram hen inzicht gaf waarom ze zo ongelooflijk snel ruzie krijgen. 
een stukje uit de hier afgebeelde brief... "Met heel veel waardering kijk ik terug op de kennismaking met het enneagram. Jammer dat het niet vele jaren eerder gebeurde. Het was een verrijking. Daarom hoop ik dat je nog veel mensen mag helpen te leren hoe ze van zichzelf en de mensen in hun omgeving de gedachten en reacties beter kunnen begrijpen”.
En

Contact

formulier  
zangeres 
telefoonnummer : 06 2423 7575 
Kvk 6107 6627

Coaching Personal | Groepsdynamiek | Gezin

- stem en identiteit   
- coachingstechnieken
workshops  
- coaching voor teams/groepen/klassen  - coaching voor individuen
- coachingsreferenties
-rouwcoaching

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  http://www.igro.nl