biografie

Kennismaken

Als je wilt investeren in coaching, dan wil je vast ook meer weten over de methodes, én (natuurlijk) of er een klick is. 
Maak gebruik van het contactformulier of bel:
06 - 2423 7572

Wie kan het zijn, wie is het anders.. mijn naam is..
Anita Sanders. 

Mijn verhaal begint op 20 oktober 1962. Ik ben de oudste dochter in een katholiek en vooral traditioneel gezin met twee oudere broers en een jonger zusje. Met geen idee wat werken in zou kunnen houden, of een idee over wat ik zou willen worden, of zijn (en helaas zonder opleiding of een positief zelfbeeld) ben ik op mijn 18e gaan werken.

Nieuwsgierig en stinkend eigenwijs
Nieuwsgierig, eigenwijs en enthousiast pakte ik dingen op op mijn pad, en ervaarde ik dat ik wel eens een talentvol mens zou kunnen zijn, en ook nog eens..(hoe bestaat het).. intellligent zou kunnen zijn! In mijn avond-uren haalde ik de achterstand in opleiding in: toelatingsexamen-hbo ;-), managementopleiding, HBO-communicatie, teamcoaching, conflictbemiddeling.

Zelfkennis in positieve zin
Waar ik achterkwam is dat je niet krijgt wat je wilt, maar dat je krijgt wie je bent. En dat  dat niet negatief is, maar wel confronterend.
Je hebt alles bij je wat je nodig hebt en gaandeweg leren dat ‘valkuilen’ eigenlijk schaduwkanten zijn van niet goed toegepaste kwaliteiten.

Erkenning voor drijfveren.
Na jaren  communicatiemanager, en leidinggevende in de zakelijke dienstverlening, kwam ik op interim klussen in de non-profit sector. In 2006 ben ik zelfstandig teamcoach geworden. En ben dat nog steeds. 

Zangeres
Tijdens de crisis ben ik mijn stem gaan gebruiken en is de verbinding met mijn hart voor iedereen openlijk zichtbaar. Heel erg kwetsbaar voelde dat, maar kwetsbaar durven zijn is eigenlijk mega krachtig.
De emoties en interactie die ik daarbij ontmoet, zijn geweldige bijzondere verbindingen die me bijblijven in nieuwe vriendschappen en mooie momenten.
Muziek (melodie) is een bijzondere schakel tussen mij en de wereld.

Ik zing en ik coach, dat is de basis.

Ook ben ik actief als vrijwilliger en altijd is mijn stem de centrale verbinder.  Ik heb een sterk vertrouwen in mijn intuitie (het oude weten van mijn ziel), en yep ik ben nog steeds net zo eigenwijs als vroeger.

Oh én.. ik ben moeder
Om mijn hemel, vergeet ik helemaal te melden dat ik ook moeder ben! Hoe is het mogelijk.. ja dat ben ik ook, van een heerlijke geweldige dochter. Jaren geleden ook een zoon verloren bij zijn geboorte, en mijn ouders leven niet meer, en ik weet niet of ze alles zouden kunnen bijbenen wat ik allemaal onderneem en durf. Maar mijn oudste broer knikt en begrijpt, mijn jongste broer verzucht dat ik te veel nadenk over dingen, en mijn zusje.. is mijn lieve zusje die als de liefste juf van heel Haarlem bekent staat.
Nou en dan ben ik inmiddels wel benieuwd naar jouw verhaal. ;-)

Anita

LinkedinFacebook

Contact

formulier  
zangeres 
telefoonnummer : 06 2423 7575 
Kvk 6107 6627

Coaching Personal | Groepsdynamiek | Gezin

- stem en identiteit   
- coachingstechnieken
workshops  
- coaching voor teams/groepen/klassen  - coaching voor individuen
- coachingsreferenties
-rouwcoaching

2019  Ontwerp en vormgeving: Irene de Groot  http://www.igro.nl